Frydenhøjskolen

Tryghed, fællesskab og faglighed

Marianne Tillgaard den 09-06-2016

Til alle elever, forældre og lærere på Frydenhøjskolen.

Vi lukker for almindeligt udlån på Frydenhøjskolens PLC. Vi skal have alle vores bøger hjem igen, inden sommerferien begynder.

Vi åbner for sommerudlån, som er en samling bøger, man kan låne hele sommerferien.

Vores digitale skolebibliotek er også åbent hele sommerferien på www.bib.tellerup.dk

I skal bare bruge jeres uni-login.

På sitet: https://gratisborneboger.wordpress.com/ ligger der 24 bøger til gratis download uden login. Forfatterne er bl.a.: Morten Dürr, Benni Bødker, Henrik Einspor og Jan Kjær.

Vidste I, at hvis man ikke læser bøger i sommerferien, så læser man ikke lige så godt, når man starter i skole igen? Det er ligesom en fodboldspiller, der ikke træner.

Og vidste I, at bøger kan være spændende, interessante og være fuld af sjove oplevelser?

Så husk…….der er adgang til gratis bøger hele sommerferien.

I ønskes en rigtig god ferie af Morten, HC, Kristian og Marianne.