• Frydenhøjskolen

VELKOMMEN TIL FRYDENHØJSKOLEN

Frydenhøjskolens kerneord:  Tryghed - Fællesskab - Faglighed

9.klasser til Berlin

Efterårsferien er slut og for 9. klasserne byder uge 43 på lejerskole til Berlin. "Go tur"

Berlin skyline Berlin skyline
Lejerskolen er del af et tværfagligt projekt, som eleverne og lærerne har arbejdet på siden 7 klasse. Det er fast tradition på Frydenhøjskolen at afgangsklasserne kommer på et spændende og lærerigt ophold til udlandet.
  • Henrik Dahl den 21-10-2014

"Bevægelsesdetektiven"
     2 og 2 sammen. Den ene laver en bevægelse ( Fx stå på et ben). Den anden laver samme øvelse/bevægelse og lægger en extra øvelse/bevægelse på. Den første laver sin egen øvelse/bevægelse plus den ekstra øvelse/bevægelse, og lægger igen en øvelse/bevægelse til - sådan fortsætter det.....

"Maveøvelse med Highfive"
     2 og 2, sæt jer på numsen og klem benene i mellem hinanden. Lav en mavebøjning - kom op og klap hinanden i hænderne.

"Reaktionsøvelse"
     2 og 2. En har en tennisbold, en rispose, en blyant eller lign. Den person uden genstand, holder hænderne over den andens. Den med genstande slipper genstanden, hvorefter den anden skal gribe genstanden.