PROFIL: FrydenhøjSkolen

1. Frydenhøjskolen distrikt omfatter almennyttige boliger, andelsboliger og ejerboliger i form af lejligheder i Egevolden og Stationsbyen, rækkehuse og villaer. Skolen har dermed et bredt elevgrundlag.

2. Skolen er let tilgængelig, da den er placeret tæt på både Avedøre Station, Avedøre Havnevej og Gammel Køge Landevej.

3. Skolen prioriterer idræt højt, hvilket understøttes af virkelig gode idrætsfaciliteter med stor udendørs boldbane og idrætsanlæg samt den store frydenhøjhal til indendørsaktiviteter. Desuden deltager skolen i idrætsaktiviteter for alle alderstrin såsom kidsvolley og ekstrabladets skoleturnering.

4: Skolen er godt igang med at integrere de positive tiltag fra folkeskolereformen, såsom, lektiecafe, øget bevægelse med egen motorisk konsulent for de mindste klassetrin og spændende valgfag for de ældste.